Velkommen til våre nettsider!

Svært reflekterende speilbelegg for store teleskoper, produsert ved langdistansesputtering.

Neste generasjon store teleskoper vil kreve speil som er robuste, svært reflekterende, ensartede og har en bunndiameter større enn 8 meter.
Tradisjonelt krever fordampningsbelegg bred kildedekning og høye avsetningshastigheter for effektivt å fordampe reflekterende belegg.I tillegg må det utvises spesiell forsiktighet for å hindre fordampning av avfasningene, noe som kan føre til vekst av søylestrukturer og redusert refleksjonsevne.
Sputterbelegg er en unik teknologi som gir passende løsninger for enkelt- og flerlags reflekterende belegg på store underlag.Langdistanseforstøvning er en mye brukt halvlederbehandlingsmetode og gir høyere beleggtetthet og vedheft sammenlignet med forstøvede belegg.
Denne teknologien skaper jevn dekning langs hele speilets krumning og krever minimal maskering.Imidlertid har langdistanseforstøvning av aluminium ennå ikke funnet effektiv anvendelse i store teleskoper.Short-throw-forstøvning er en annen teknologi som krever avanserte utstyrsegenskaper og komplekse masker for å kompensere for speilkrumning.
Dette papiret demonstrerer en serie eksperimenter for å evaluere effekten av langdistansesprayparametere på speilreflektiviteten sammenlignet med et konvensjonelt aluminiumsspeil foran.
Eksperimentelle resultater viser at vanndampkontroll er en viktig faktor for å skape holdbare og svært reflekterende aluminiumspeilbelegg, og viser også at langdistansesprøyting under forhold med lavt vanntrykk kan være svært effektivt.
RSM (Rich Special Materials Co., LTD.) leverer typer sputtermål og legeringsstenger


Innleggstid: 28. september 2023